Aanmelden

Wil je lid worden van Gracie Barra (GB) Utrecht? Lees onderstaande informatie goed door. Bij inschrijving verklaar je op de hoogte te zijn van onze Algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

AVG

Zoals ook te lezen is in ons privacybeleid, verzamelen en verwerken wij gegevens, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hierbij gaat het enkel om de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn om met jou een overeenkomst te kunnen sluiten en uit te voeren. Wij delen geen gegevens met derde partijen. Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en je hebt het recht om de gegevens die wij van jou hebben in te zien, aan te passen, te wissen en te beperken.

Volwassenen

Bij ons mag je kosteloos een proeftraining meedoen. Indien je geïnteresseerd bent in een proeftraining kan je contact met ons opnemen via info@graciebarrautrecht.nl. Het is tijdens de lessen verplicht een kimono van Gracie Barra te dragen. Deze kan voor de proeftraining bij ons worden geleend. Daarna dien je zelf een kimono aan te schaffen of deze tijdelijk van ons te huren.

Fitmanager

Wij maken gebruik van het inschrijf & betaalsysteem “Fitmanager”. Indien je lid wenst te worden maken wij voor jou een persoonlijk account aan bij Fitmanager. Via dit systeem kan je in de shop onze verschillende abonnementen en strippenkaarten aankopen. De eerste betaling dient gedaan te worden via IDEAL.

Doorlopend abonnement

Bij een doorlopend abonnement wordt het lesgeld vanaf de tweede betaling automatisch geïncasseerd. Dit gebeurt op de eerste dag van de desbetreffende maand. Indien de eerste maand reeds is begonnen wordt de eerste maand naar rato berekend (gebroken maand). Dit gebeurt automatisch in Fitmanager.  

Maand abonnement

Een losse maand abonnement heeft een duur van 1 maand en stopt automatisch.

Tarieven

Abonnementen

De tarieven voor 2020 zijn de volgende: 1X per week trainen €29 per maand, 2X per week trainen €49 per maand en 6X per week trainen €65 per maand. Dit zijn de tarieven voor de doorlopende abonnementen welke automatisch tot wederopzegging worden verlengd. Deze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar!

Strippenkaart

Indien je door omstandigheden geen abonnement wenst maar wel af en toe wil meetrainen dan hebben we als optie een strippenkaart. Deze kost €90 en hiervoor krijg je 10 strippen. Let op, de strippenkaart heeft een geldigheidsduur van 6 maanden. Een strippenkaart is alleen mogelijk voor studenten die geen lid zijn van een ander Braziliaans Jiu Jitsu team dan Gracie Barra. Dit abonnement kan worden gekocht via Fitmanager.

Bijkomende kosten

Er zijn bijkomende kosten om lid te worden buiten het lesgeld. Hieronder vind je een overzicht van deze kosten.

  • Examenkosten: Deze zijn afhankelijk van het examen dat afgenomen wordt.
  • Kleding: Na de eerste maand lidmaatschap ben je verplicht een jiu jitsupak (ook wel Gi genoemd) aan te schaffen. Omdat wij zijn aangesloten bij GB dient dit een Gi van GB te zijn. Bij het volgen van No-Gi (Grappling) lessen is een Rash Guard van GB verplicht. De kosten voor een Gi variëren naar gelang stijl en liggen tussen de €145 (GB1), €150 (GB2) en €180 (GB3) en een Rash Guard is te koop vanaf €50. Deze kleding is bij ons verkrijgbaar, zie voor meer informatie (prijzen in GBP) www.gbweareurope.com.

Kids

Bij ons mag je kosteloos een of twee proeftrainingen meedoen. Indien je geïnteresseerd bent in een proeftraining kan je contact met ons opnemen via info@graciebarrautrecht.nl. Wanneer je lid wenst te worden kan je een inschrijfformulier opvragen bij de instructeur.

Tarieven

Het lesgeld voor BJJ Kids wordt berekend per 5 maanden. Voor 2019/2020 zijn de tarieven €110 per semester voor 1 les per week en €165 per semester voor 2 lessen per week (= 50% korting op de tweede les). Deze tarieven zijn inclusief BTW. Voor jeugdleden tot 18 jaar dient één van de ouders of verzorgers te ondertekenen.

Bijkomende kosten

Er zijn bijkomende kosten om lid te worden buiten het lesgeld. Hieronder vind je een overzicht van deze kosten.

  • Examenkosten: Deze zijn afhankelijk van het examen dat afgenomen wordt.
  • Kleding: Na de eerste maand lidmaatschap ben je verplicht een jiu jitsupak (ook wel Gi genoemd) aan te schaffen. Omdat wij zijn aangesloten bij GB dient dit een Gi van GB te zijn. De kosten voor een BJJ Kids Gi zijn €115 en €10 per band (zie voor informatie www.gbweareurope.com).

U kunt contact opnemen met het JeugdFonds Sport en Cultuur om te informeren of u in aanmerking komt voor financiële ondersteuning voor de lessen van uw kind.