Proeflessen volwassenen vanaf 19 augustus weer mogelijk

Indien je bij ons wil trainen is het verplicht de training vooraf te reserveren via de Eversports app. Zonder reservering kan je onze Dojo niet betreden (coronamaatregelen). Je kan ons vinden via www.eversports.nl. Reserveren kan alleen met een abonnement of strippenkaart. Speciaal voor nieuwe leden hebben we een strippenkaart die recht geeft op 2 proeflessen. Deze strippenkaart kost 15 euro en de kimono huur is inclusief.

Indien je geïnteresseerd bent in een proefles kan je contact met ons opnemen via de mail (info@graciebarrautrecht.nl). Hierbij graag aangeven welke dag(en) van de week je zou kunnen trainen. Je kan hier checken of er nog plek is op de dag dat je langs wilt komen.

Voorafgaand aan de proefles is het belangrijk dat je onze coronamaatregelen goed doorneemt.

We zijn vanaf 1 juli weer geopend.

We zijn weer gestart! Indien je bij ons komt trainen ben je verplicht onze coronamaatregelen goed door te nemen. Deze kan je nalezen op deze website. Hieronder vind je de belangrijkste maatregelen:

  • Op de voordeur van onze Dojo vind je ons Corona protocol.
  • Kom alleen naar de Dojo als je helemaal fit bent en geen enkel symptoom hebt zoals neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Was je handen regelmatig.
  • Houd, wanneer dit kan, de 1,5 meter afstand.
  • Indien er een groep voor jouw les is, laat dan eerst die sporters naar buiten gaan voordat je de Dojo betreedt (er is extra tijd tussen de lessen ingelast).
  • Verlaat na de training de Dojo zo snel mogelijk.
  • Er worden geen handen geschud vooraf en na afloop van de training.
  • Tijdens de les heeft iedereen zoveel mogelijk een vaste sparpartner en jullie blijven in je eigen gemarkeerde vak.
  • Er wordt extra geventileerd door ramen en deuren extra te openen.

Proeflessen Braziliaans jiu jitsu voor kinderen vanaf 7 jaar in Bunnik

Wij hebben op woensdag- en vrijdagmiddag jiu jitsu lessen voor kinderen vanaf 7 jaar.

Er zijn lessen voor alle leeftijden. Bij ons is het verplicht een kimono van Gracie Barra te dragen. De eerste paar maanden van het lidmaatschap mag nog in gymkleding worden getraind. Kijk voor meer informatie onder “Aanmelden kids” op deze site.

Als je een proefles wil volgen neem dan contact met ons op via info@graciebarrautrecht.nl. Het is bij ons verplicht te reserveren voor de lessen, zodat we het maximum aantal kinderen niet overschrijden. Daarom is het belangrijk van te voren aan te geven wanneer je langskomt voor een proefles.

Maak kennis met BJJ

Benieuwd wat Braziliaans jiu jitsu (BJJ) inhoudt?

Twijfel je of het iets is voor jou?

Volg dan bij ons een proefles! De nieuwe beginnerslessen starten weer in september. In deze lessen behandelen we voornamelijk basistechnieken en kun je rustig kennis maken met deze leuke sport.

Misschien heb je ooit judo, aikido, taekwondo of een andere vechtsport gedaan. BJJ is een minder bekende maar zeer interessante en uitdagende vechtsport. Bij ons kun je elke dag trainen met een groot en leuk team.

Stuur ons een email als je meer informatie wenst! Ook als je een proefles wil volgen in september.