Braziliaans jiu jitsu voor kinderen vanaf 7 jaar in Bunnik

Wij bieden op vrijdagmiddag jiu jitsu lessen aan voor kinderen vanaf 7 jaar.

Er zijn lessen voor alle leeftijdscategorieën. Bij ons is het verplicht een kimono van Gracie Barra te dragen. De eerste paar maanden van het lidmaatschap mag nog in gymkleding worden getraind. Kijk voor meer informatie onder “Aanmelden kids” op deze site.

Als je een proefles wil volgen op neem dan contact met ons op via info@graciebarrautrecht.nl

Nieuwe beginnerslessen braziliaans jiu jitsu per september bij GB Utrecht

In september starten de nieuwe beginnerslessen voor volwassenen op maandag, dinsdag en woensdag. De les op maandag en woensdag start om 19 uur, op dinsdag begint de les om 20:30 uur.

Het is bij ons verplicht een kimono van Gracie Barra te dragen. Deze kan worden geleend voor de proefles. Indien men lid wenst te worden kan via ons een kimono worden gehuurd of aangeschaft.

Volg een proefles en ervaar de sfeer van onze Dojo. Stuur een email naar info@graciebarrautrecht.nl en reserveer alvast je plek!

Maak kennis met BJJ

Benieuwd wat Braziliaans jiu jitsu (BJJ) inhoudt?

Twijfel je of het iets is voor jou?

Volg dan bij ons een proefles! De nieuwe beginnerslessen starten weer in september. In deze lessen behandelen we voornamelijk basistechnieken en kun je rustig kennis maken met deze leuke sport.

Misschien heb je ooit judo, aikido, taekwondo of een andere vechtsport gedaan. BJJ is een minder bekende maar zeer interessante en uitdagende vechtsport. Bij ons kun je elke dag trainen met een groot en leuk team.

Stuur ons een email als je meer informatie wenst! Ook als je een proefles wil volgen in september.