Nieuwe beginnerslessen braziliaans jiu jitsu per september bij GB Utrecht

In september starten de nieuwe beginnerslessen voor volwassenen op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. De les op dinsdag begint om 20:30 uur en de andere dagen start de les om 19:00 uur.

Het is bij ons verplicht een kimono van Gracie Barra te dragen. Deze kan worden geleend voor de proefles. Indien men lid wenst te worden kan via ons een kimono worden gehuurd of aangeschaft.

Volg een proefles en ervaar de sfeer van onze Dojo. Stuur een email naar info@graciebarrautrecht.nl en reserveer alvast je plek!

Maak kennis met BJJ

Benieuwd wat Braziliaans jiu jitsu (BJJ) inhoudt?

Twijfel je of het iets is voor jou?

Volg dan bij ons een proefles! De nieuwe beginnerslessen starten weer in september. In deze lessen behandelen we voornamelijk basistechnieken en kun je rustig kennis maken met deze leuke sport.

Misschien heb je ooit judo, aikido, taekwondo of een andere vechtsport gedaan. BJJ is een minder bekende maar zeer interessante en uitdagende vechtsport. Bij ons kun je elke dag trainen met een groot en leuk team.

Stuur ons een email als je meer informatie wenst! Ook als je een proefles wil volgen in september.

BJJ Women

Zondag van 19:00 tot 20:30

Vanaf heden BJJ women op zondag van 19:00 tot 20:30 in Bunnik. Kom ons team versterken! Voor meer informatie of een gratis proefles mail naar info@graciebarrautrecht.nl