Aanmelden kids

Braziliaans jiu jitsu vanaf 7 jaar

Wil je je aanmelden voor onze kinderlessen? Lees onderstaande informatie goed door. Bij inschrijving verklaar je op de hoogte te zijn van onze Algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

AVG

Zoals ook te lezen is in ons privacybeleid, verzamelen en verwerken wij gegevens, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hierbij gaat het enkel om de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn om met jou een overeenkomst te kunnen sluiten en uit te voeren. Wij delen geen gegevens met derde partijen. Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en je hebt het recht om de gegevens die wij van jou hebben in te zien, aan te passen, te wissen en te beperken.

Proeflessen

Bij ons mag je kosteloos een of twee proeflessen meedoen. Indien je geïnteresseerd bent in een proefles kan je contact met ons opnemen via info@graciebarrautrecht.nl. Wanneer je lid wenst te worden kan je een inschrijfformulier opvragen via email of bij de instructeur.

Tarieven

Het lesgeld voor de kinderlessen wordt berekend per 5 maanden. Voor 2019/2020 zijn de tarieven €110 per semester. Deze tarieven zijn inclusief BTW. Voor jeugdleden tot 18 jaar dient één van de ouders of verzorgers het inschrijfformulier te ondertekenen.

Bijkomende kosten

Er zijn bijkomende kosten om lid te worden buiten het lesgeld. Hieronder vind je een overzicht van deze kosten.

  • Examenkosten: Deze zijn afhankelijk van het examen dat afgenomen wordt. Een nieuwe band kost 15 euro.
  • Kimono: Na de eerste maand lidmaatschap ben je verplicht een jiu jitsupak (ook wel Gi of kimono genoemd) aan te schaffen. Omdat wij zijn aangesloten bij Gracie Barra dient dit een Gi van Gracie Barra te zijn. Een kinderkimono van Gracie Barra kost €115. Deze is verkrijgbaar via ons. Indien je een kimono wil reserveren stuur een email naar info@graciebarrautrecht.nl. Wij zorgen dat er verschillende maten zijn die gepast kunnen worden bij de eerstvolgende les. Wil je alvast zien welke kimono’s er te koop zijn, check dan www.gbweareurope.com.

Wij werken samen met het JeugdFonds Sport en Cultuur. Afhankelijk van het inkomen zijn er wellicht subsidiemogelijkheden voor de lessen van uw kind.