No-contact Fit (training)

Er zijn weer No-contact Fit trainingen in onze Dojo. Per training zijn 9 plekken beschikbaar zodat iedereen met voldoende ruimte op 1,5m afstand kan sporten. De training is een combinatie van fitness en BJJ bewegingen.

De training wordt maandags van 19 tot 20 uur gegeven, voor alle data check ons rooster. Je kunt een training reserveren met een strippenkaart (bijv. 2X trainen kost 17 euro) die je kunt aanschaffen in onze Eversports Shop. Als je meer informatie wenst, stuur een email naar info@graciebarrautrecht.nl.

Nieuwe beginnersles op dinsdag (20:30 uur)

September is begonnen, de vakantie is alweer voorbij. Dit is het perfecte moment om de structuur weer op te pakken en een vast sportmoment in te plannen. Bij ons kan je dagelijks Braziliaans Jiu Jitsu trainen en je kan instappen wanneer het jou uitkomt. Op dinsdag is er recent een nieuwe beginnersles gestart, maar ook op woensdag (19:00 uur), donderdag (18:30 uur) en vrijdag (20:30 uur) zijn er nog voldoende plekken.

Stuur ons een email als je een proefles mee wilt doen!

Proeflessen volwassenen vanaf 19 augustus weer mogelijk

Indien je bij ons wil trainen is het verplicht de training vooraf te reserveren via de Eversports app. Zonder reservering kan je onze Dojo niet betreden (coronamaatregelen). Je kan ons vinden via www.eversports.nl. Reserveren kan alleen met een abonnement of strippenkaart. Speciaal voor nieuwe leden hebben we een strippenkaart die recht geeft op 2 proeflessen. Deze strippenkaart kost 15 euro en de kimono huur is inclusief.

Indien je geïnteresseerd bent in een proefles kan je contact met ons opnemen via de mail (info@graciebarrautrecht.nl). Hierbij graag aangeven welke dag(en) van de week je zou kunnen trainen. Je kan hier checken of er nog plek is op de dag dat je langs wilt komen.

Voorafgaand aan de proefles is het belangrijk dat je onze coronamaatregelen goed doorneemt.

Proeflessen Braziliaans jiu jitsu voor kinderen vanaf 7 jaar in Bunnik

Wij hebben op woensdag- en vrijdagmiddag jiu jitsu lessen voor kinderen vanaf 7 jaar.

Er zijn lessen voor alle leeftijden. Bij ons is het verplicht een kimono van Gracie Barra te dragen. De eerste paar maanden van het lidmaatschap mag nog in gymkleding worden getraind. Kijk voor meer informatie onder “Aanmelden kids” op deze site.

Als je een proefles wil volgen neem dan contact met ons op via info@graciebarrautrecht.nl. Het is bij ons verplicht te reserveren voor de lessen, zodat we het maximum aantal kinderen niet overschrijden. Daarom is het belangrijk van te voren aan te geven wanneer je langskomt voor een proefles.