Aanmelden kids

Braziliaans jiu jitsu vanaf 7 jaar

Wil je je aanmelden voor onze kinderlessen? Lees onderstaande informatie goed door. Bij inschrijving verklaar je op de hoogte te zijn van onze Algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

AVG

Zoals ook te lezen is in ons privacybeleid, verzamelen en verwerken wij gegevens, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hierbij gaat het enkel om de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn om met jou een overeenkomst te kunnen sluiten en uit te voeren. Wij delen geen gegevens met derde partijen. Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en je hebt het recht om de gegevens die wij van jou hebben in te zien, aan te passen, te wissen en te beperken.

Proeflessen

Bij ons mag je kosteloos een of twee proeflessen meedoen. Indien je geïnteresseerd bent in een proefles kan je contact met ons opnemen via info@graciebarrautrecht.nl.

Lidmaatschap

Wanneer je lid wenst te worden stuur je ons een email met de naam van het kind, een of twee telefoonnummers en welke lestijd(en) hij/zij graag mee wil trainen. Vervolgens maken wij een account aan in Eversports. Dit kan met emailadres, dan kan je gebruik maken van onze app en les reserveringen annuleren of ruilen van les, of zonder emailadres als je de app niet wenst te gebruiken.

Na aanmelding sturen we per email de vraag of we wel of geen foto’s mogen maken van uw kind. In principe maken wij geen foto’s tijdens de kinderlessen. Wij gebruiken geen foto’s van kinderen voor marketing doeleinden.

Tarieven

Het lesgeld voor de kinderlessen wordt berekend per 5 maanden. Voor 2020/2021 zijn de tarieven €115 per semester. Bij 2X trainen per week geven wij 50% korting over de tweede les. Deze tarieven zijn inclusief BTW.

Bijkomende kosten

Er zijn bijkomende kosten om lid te worden buiten het lesgeld. Hieronder vind je een overzicht van deze kosten.

  • Examenkosten: Deze zijn afhankelijk van het examen dat afgenomen wordt. Een nieuwe band kost 15 euro.
  • Kimono: Kinderen hoeven niet gelijk een kimono te gebruiken. Het is wel leuker voor ze als dit wel kan.  Omdat wij een officiële Gracie Barra school zijn dient dit een kimono van Gracie Barra te zijn. Een kinderkimono van Gracie Barra kost €115. Deze is verkrijgbaar via ons. Indien je een kimono wil reserveren stuur een email naar info@graciebarrautrecht.nl. Wij zorgen dat er verschillende maten zijn die gepast kunnen worden bij de eerstvolgende les. Wil je alvast zien welke kimono’s er te koop zijn, check dan www.gbweareurope.com.

Wij werken samen met het JeugdFonds Sport en Cultuur. Afhankelijk van het inkomen zijn er wellicht subsidiemogelijkheden voor de lessen van uw kind.