Blog

Proefles Braziliaans jiu jitsu

Proeflessen tijdelijk niet mogelijk

  • by

Ben je geïnteresseerd in een proefles Braziliaans jiu jitsu? Wanneer de coronamaatregelen het weer toelaten ben je van harte welkom. Als je bij ons wil trainen is het verplicht de les vooraf te reserveren via de Eversports app. Zonder reservering kan je onze Dojo niet betreden (coronamaatregelen). Reserveren kan alleen met een abonnement of strippenkaart, deze kan je aanschaffen in onze Shop. Speciaal voor nieuwe leden hebben we een strippenkaart… Read More »Proeflessen tijdelijk niet mogelijk

No-contact Fit training

No-contact Fit training tijdelijk geannuleerd

  • by

Als gevolg van de huidige coronamaatregelen hebben we onze no-contact Fit training moeten annuleren tot nader orde. Als onze sportschool weer open mag is iedereen uiteraard welkom. Er zijn 9 plekken beschikbaar bij een no-contact Fit training. De training is een combinatie van fitness en BJJ bewegingen. Check ons rooster voor alle trainingen. Abonnementen kunnen worden aangeschaft in onze Eversports Shop. Als je meer informatie wenst laat het ons weten!

BJJ lessen tijdelijk geannuleeerd

BJJ lessen tijdelijk geannuleerd

  • by

In verband met de huidige coronamaatregelen zijn de BJJ lessen tijdelijk geannuleerd. We hopen iedereen weer snel te verwelkomen in onze Dojo. Houd onze website goed in de gaten. Als je graag een proefles wil volgen wanneer onze Dojo weer geopend is stuur ons dan een mail. Voor meer informatie omtrent de sluiting van sportscholen klik hier.

Nieuwe beginnersles op dinsdagavond

Nieuwe beginnersles op dinsdagavond

  • by

Vanaf heden hebben we een nieuwe beginnersles op dinsdagavond. De maand januari is een perfect moment om de structuur weer op te pakken en een vast sportmoment in te plannen. Bij ons kan je dagelijks Braziliaans jiu jitsu trainen. Check ons rooster hier. Je kan instappen wanneer het jou uitkomt. Als je meer informatie wenst over een proefles of aanmelding stuur ons een email.

BJJ voor kinderern

BJJ voor kinderen vanaf 7 jaar

  • by

BJJ lessen voor kinderen vanaf 7 jaar. Op woensdag- en vrijdagmiddag zijn er kinderlessen in onze Dojo. Er zijn lessen voor alle leeftijden. Daardoor is er voor ieder kind een passende les. Voor jiu jitsu heb je een kimono nodig. Echter de eerste paar maanden van het lidmaatschap mag nog in gymkleding worden getraind. Kijk hier voor meer informatie omtrent aanmelding bij ons. Voor meer informatie over het kids programma… Read More »BJJ voor kinderen vanaf 7 jaar