Blog

PROEFLES BJJ

We zijn weer open!

  • by

Vanaf 15 januari zijn de coronamaatregelen aangepast en is binnen sporten weer mogelijk. Dit geldt voor zowel jeugd als volwassenen. Het nieuwe rooster staat in ons reserveringssysteem Eversports. LET OP: 18+ alleen toegang met een geldig coronatoegangsbewijs. Voor meer informatie over de huidige maatregelen check de website van de Rijksoverheid via de volgende link.

5-jarig jubileum van Gracie Barra Utrecht

  • by

In januari bestaat Gracie Barra Utrecht (GB Utrecht) alweer 5 jaar! Het begon allemaal ongeveer 10 jaar geleden, toen Daniel Ferreira Braziliaans jiu jitsu (BJJ) les gaf bij meerdere sportverenigingen in de regio Utrecht. Na dit een aantal jaar met veel plezier te hebben gedaan kreeg hij de kans om zelf een groep te starten en 2 keer per week les te geven in een sportzaal in Bunnik. Dit beviel… Read More »5-jarig jubileum van Gracie Barra Utrecht

Proefles zijn weer mogelijk!

  • by

Zondag 28 november zijn de nieuwe coronamaatregelen ingegaan waardoor sportscholen tussen 17:00 en 05:00 uur gesloten moeten blijven. Ons reguliere rooster is hierdoor komen te vervallen (zie hieronder ons reguliere rooster). Onze leerlingen kunnen blijven trainen tussen 05:00-17:00 uur, uiteraard volgens een aangepast rooster. Zie de Eversports app voor ons aangepaste rooster. Indien je geïnteresseerd bent in een proefles; het is momenteel in alle lessen mogelijk een proefles te volgen!… Read More »Proefles zijn weer mogelijk!

Seminar zaterdag 27 november met André Cyrino

  • by

Op zaterdag 27 november geeft André Cyrino van GB Jundiaí twee seminars in onze Dojo. Om 10:00 voor GB1 en 14:00 voor GB2/GB3. André is 4e graad zwarte band. Hij heeft in zijn carrière als atleet vele medailles gewonnen en is o.a. Braziliaanse kampioen 2018 CBJJ. Er zijn voor beide seminars 20 plekken beschikbaar.