Skip to content

Aanmelden volwassenen

Lees onderstaande informatie over aanmelden volwassenen goed door. Bij inschrijving verklaar je op de hoogte te zijn van onze Algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

AVG

Zoals ook te lezen is in ons privacybeleid, verzamelen en verwerken wij gegevens, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hierbij gaat het enkel om de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn om met jou een overeenkomst te kunnen sluiten en uit te voeren. Wij delen geen gegevens met derde partijen. Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en je hebt het recht om de gegevens die wij van jou hebben in te zien, aan te passen, te wissen en te beperken.

Eversports manager

Wij maken gebruik van het online boekingssysteem Eversports manager (Eversports). Indien je lid wenst te worden maken wij voor jou een persoonlijk account aan bij Eversports, stuur ons hiervoor een email. Via deze app kun je een abonnement of strippenkaart aanschaffen en trainingen bij ons reserveren. Er kan betaald worden via IDEAL en automatische incasso.

Tarieven

Onze tarieven vind je hier.

Onze doorlopende abonnementen (Memberships) kun je opzeggen met één maand opzegtermijn via email naar info@graciebarrautrecht.nl. Je kunt ook makkelijk switchen naar een lager of hoger abonnement. Onze maandkaarten zijn 30 dagen geldig na de eerste boeking. Onze strippenkaart heeft een geldigheidsduur van 6 maanden.

Onze doorlopende abonnementen, strippenkaarten en maandkaarten kun je via de Eversports app aanschaffen. De eerste betaling voldoe je met IDEAL. In het geval van een doorlopend abonnement gaan de volgende betalingen via automatische incasso (SEPA). Er wordt geïncasseerd door Stripe (Payments). Creditcard betalingen zijn tevens mogelijk.

Bijkomende kosten

Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten.

Examenkosten

Deze zijn afhankelijk van het examen dat afgenomen wordt.

Kleding

Voor Braziliaans Jiu Jitsu en Grappling heb je speciale kleding nodig: een kimono (of GI) en training shorts en een rash guard (T-Shirt). Zie hier onze kledingvoorschriften. Omdat wij een officiële Gracie Barra school zijn is het verplicht een kimono van Gracie Barra te dragen. Onder de kimono kun je een zwart T-Shirt of een rash guard dragen. De kosten voor een kimono variëren naar gelang stijl en liggen tussen de €127 en €180. Deze kleding is verkrijgbaar via je trainer. Voor meer informatie stuur een email naar info@graciebarrautrecht.nl.