Skip to content

Aanmelden volwassenen

Lees onderstaande informatie over aanmelden volwassenen goed door. Bij inschrijving verklaar je op de hoogte te zijn van onze Algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

AVG

Zoals ook te lezen is in ons privacybeleid, verzamelen en verwerken wij gegevens, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hierbij gaat het enkel om de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn om met jou een overeenkomst te kunnen sluiten en uit te voeren. Wij delen geen gegevens met derde partijen. Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en je hebt het recht om de gegevens die wij van jou hebben in te zien, aan te passen, te wissen en te beperken.

BSPORT

Wij maken gebruik van het online boekingssysteem BSPORT. Indien je lid wenst te worden kun je een persoonlijk account aanmaken bij BSPORT. Je kunt inloggen via de browser of gebruik maken van de BSPORT app. Nadat je onze studio hebt gevonden in de BSPORT app zie je onder “Ons aanbod” de verschillende kaarten en abonnement. Strippenkaarten kunnen via creditkaart of IDEAL worden aangeschaft. Onze doorlopende abonnementen kunnen alleen worden aangeschaft via automatische incasso (SEPA). Lukt het niet een account aan te maken bij BSPORT stuur ons dan een email zodat wij een account voor jou aanmaken en je via email uitnodigen.

Om direct in te loggen bij BSPORT klik hiernaast:

Tarieven

De tarieven van onze abonnementen vind je hier. Abonnementen kun je na de eerste 3 maanden opzeggen met één maand opzegtermijn via email naar info@graciebarrautrecht.nl. Je kunt ook maandelijks switchen naar een lager of hoger abonnement. Onze strippenkaarten hebben een verschillende geldigheidsduur. Hierover word je geïnformeerd wanneer je deze wilt aanschaffen via BSPORT.

Bijkomende kosten

Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten.

Examenkosten

Deze zijn afhankelijk van het examen dat afgenomen wordt. Een nieuwe band kost €19,50.

Kleding

Voor Braziliaans Jiu Jitsu en Grappling heb je speciale kleding nodig: een kimono (of GI) en training shorts en een rash guard (T-Shirt). Zie hier onze kledingvoorschriften. Omdat wij een officiële Gracie Barra school zijn is het in principe verplicht een kimono van Gracie Barra te dragen. We maken uitzondering voor een witte of blauwe kimono zonder duidelijk zichtbare team logo(s) van een ander team. Onder de kimono kun je een zwart T-Shirt of een rash guard dragen. In onze Shop vind je onze GB wear.