Skip to content

Aanmelden van kinderen

Op deze pagina vind je meer informatie over onze kinderlessen. De kinderen worden bij ons naar leeftijd ingedeeld. We hebben Little Champions (7 t/m 9 jaar), Juniors (10 t/m 12 jaar) en Teens (13 t/m 16 jaar), vanaf circa 16/17 jaar kun je meetrainen met onze volwassenenlessen. Wij volgen het GBkids programma van Gracie Barra. Lees onderstaande informatie goed door. Bij inschrijving verklaar je op de hoogte te zijn van onze Algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

Stuur ons een email als je graag een of twee gratis proeflessen wilt volgen.

Vakanties (geen lessen)

Tijdens officiële basisschoolvakanties en in juli en augustus zijn er geen kinderlessen.

De officiële basisschoolvakanties in 2024/2025 zijn de volgende:

  • 26 oktober t/m 3 november 2024 – herfstvakantie
  • 21 december t/m 5 januari 2025 – kerstvakantie
  • 22 februari t/m 2 maart 2025 – voorjaarsvakantie
  • 26 april t/m 4 mei 2025 – meivakantie
  • 19 juli t/m 31 augustus 2025 – zomervakantie (er zijn geen kinderlessen tussen 1 juli en 31 augustus)

Lidmaatschap

Doorlopend abonnement

Inschrijving voor onze jeugdlessen is het hele jaar door mogelijk. Voor de inschrijving worden geen kosten berekend. We hebben een doorlopend abonnement voor 1X of 2X per week trainen. Wij gebruiken BSPORT voor onze ledenadministratie. Nadat wij het inschrijfformulier (met de incassomachtiging) hebben ontvangen maken wij een persoonlijk account aan in de BSPORT app voor de ouder/verzorger en tevens een account voor het kind. Daarna activeren wij het doorlopende abonnement op beide accounts.

De jeugdabonnementen zijn beschikbaar voor leden tot en met 17 jaar. Het abonnement is maandelijks opzegbaar of aanpasbaar (van 1X per week naar 2X per week of andersom). Tijdens schoolvakanties en nationale feestdagen zijn er geen trainingen. De vakanties zijn doorgerekend in de contributie. De maanden juli en augustus worden niet geïncasseerd (10 incasso’s per jaar).

Jeugdabonnement 1x p/w € 28,00

Jeugdabonnement 2X p/w € 42,00 (tweede les is 50% korting)

We hebben tevens opties om meer te trainen. Ben je ouder dan 15 jaar en wil je ook graag af en toe bij de volwassenen meetrainen laat het ons weten! Dan krijg je korting op het volwassenentarief .

JeugdFonds Sport en Cultuur

Wij werken samen met het JeugdFonds Sport en Cultuur. Afhankelijk van het inkomen zijn er wellicht subsidiemogelijkheden voor de lessen van uw kind. Wil je een aanmelding bij ons doen en ga je dit via het JeugdFonds Sport en Cultuur doen laat ons dit weten!

Klik hier voor meer informatie!

Bijkomende kosten

Examenkosten

Een nieuwe band kost €14,75.

Kimono

In het begin kunnen kinderen meedoen met gymkleding. Naarmate ze langer trainen is het aan te raden een kimono te gebruiken. Als je al een kimono hebt dan kun je deze bij ons blijven gebruiken. Indien je er eentje moet aanschaffen dan raden wij een witte jiu jitsu kimono aan. Omdat wij een officiële Gracie Barra school zijn kun je ook een kimono van ons team Gracie Barra gebruiken. Een kinderkimono van Gracie Barra is beschikbaar vanaf €115. Hier vind je meer informatie over de kledingvoorschriften bij Braziliaans jiu jitsu. De Gracie Barra kimono’s zijn verkrijgbaar via ons. Stuur ons een email voor meer informatie. Wij zorgen dat er verschillende maten zijn die gepast kunnen worden bij de eerstvolgende les. Wil je alvast zien welke kimono’s er te koop zijn? Check dan onze Shop.

Structuur van de kinderlessen:

AVG

Zoals ook te lezen is in ons privacybeleid, verzamelen en verwerken wij gegevens, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hierbij gaat het enkel om de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn om met jou een overeenkomst te kunnen sluiten en uit te voeren. Wij delen geen gegevens met derde partijen. Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en je hebt het recht om de gegevens die wij van jou hebben in te zien, aan te passen, te wissen en te beperken.