Aanmelden kinderen

Op deze pagina vind je meer informatie over aanmelden voor kinderlessen Braziliaans jiu jitsu en zelfverdediging. De kinderen worden bij ons naar leeftijd ingedeeld. We hebben Little Champions (7 t/m 9 jaar), Juniors (10 t/m 12 jaar) en Teens (13 t/m 17 jaar). Wij volgen het GBK program van Gracie Barra (GB Kids). Lees onderstaande informatie goed door. Bij inschrijving verklaar je op de hoogte te zijn van onze Algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

Structuur van de kinderlessen:

AVG

Zoals ook te lezen is in ons privacybeleid, verzamelen en verwerken wij gegevens, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hierbij gaat het enkel om de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn om met jou een overeenkomst te kunnen sluiten en uit te voeren. Wij delen geen gegevens met derde partijen. Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en je hebt het recht om de gegevens die wij van jou hebben in te zien, aan te passen, te wissen en te beperken.

Proeflessen

Bij ons mag je kosteloos een of twee proeflessen meedoen. Indien je geïnteresseerd bent in een proefles kan je contact met ons opnemen.

Lidmaatschap

Wanneer je iemand wil aanmelden voor kinderlessen stuur ons dan een email met de naam van het kind, een telefoonnummer en welke lestijd(en) hij/zij graag mee wil trainen. Vervolgens maken wij een account aan in Eversports.

Na aanmelding sturen we per email de vraag of we wel of geen foto’s mogen maken van uw kind. In principe maken wij geen foto’s tijdens de kinderlessen. Wij gebruiken geen foto’s van kinderen voor marketing doeleinden.

Tarieven

Het lesgeld voor de kinderlessen wordt berekend per 5 maanden. Voor 2021/2022 zijn de tarieven €120 per semester. Bij 2X trainen per week geven wij 50% korting over de tweede les. Deze tarieven zijn inclusief BTW.

Bijkomende kosten

Er zijn bijkomende kosten om lid te worden buiten het lesgeld. Hierna vind je een overzicht van deze kosten.

  • Examenkosten: Deze zijn afhankelijk van het examen dat afgenomen wordt. Een nieuwe band kost 10 euro.
  • Kimono: Kinderen hoeven niet gelijk een kimono te gebruiken. Het is wel leuker voor ze als dit wel kan.  Omdat wij een officiële Gracie Barra school zijn dient dit een kimono van Gracie Barra te zijn. Een kinderkimono van Gracie Barra kost €115. Deze is verkrijgbaar via ons. Indien je een kimono wil reserveren stuur ons een email. Wij zorgen dat er verschillende maten zijn die gepast kunnen worden bij de eerstvolgende les. Wil je alvast zien welke kimono’s er te koop zijn? Check dan deze website.

Wij werken samen met het JeugdFonds Sport en Cultuur. Afhankelijk van het inkomen zijn er wellicht subsidiemogelijkheden voor de lessen van uw kind.