Aanmelden van kinderen

Op deze pagina vind je meer informatie over aanmelden van kinderen voor Braziliaans jiu jitsu en zelfverdediging. De kinderen worden bij ons naar leeftijd ingedeeld. We hebben Little Champions (7 t/m 9 jaar), Juniors (10 t/m 12 jaar) en Teens (13 t/m 17 jaar). Wij volgen het GBK program van Gracie Barra (GB Kids). Lees onderstaande informatie goed door. Bij inschrijving verklaar je op de hoogte te zijn van onze Algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

Structuur van de kinderlessen:

AVG

Zoals ook te lezen is in ons privacybeleid, verzamelen en verwerken wij gegevens, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hierbij gaat het enkel om de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn om met jou een overeenkomst te kunnen sluiten en uit te voeren. Wij delen geen gegevens met derde partijen. Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en je hebt het recht om de gegevens die wij van jou hebben in te zien, aan te passen, te wissen en te beperken.

Proeflessen

Je mag kosteloos twee proeflessen meedoen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om de datums te bespreken.

Lidmaatschap

Optie 1: Doorlopend lidmaatschap

Wil je lid worden? Je kunt een doorlopend lidmaatschap nemen. Stuur ons een email met de naam (voor en achternaam) van je zoon/dochter, een telefoonnummer en welke lestijd gewenst is. Vervolgens maken wij een account aan in Eversports.

Optie 2: Strippenkaart

Wil je liever eerst een proefperiode meedoen? Of kun je niet wekelijks meetrainen? We hebben een strippenkaart die recht geeft op 10 kinderlessen. Stuur ons een email zodat wij een account in Eversports voor je aanmaken (onder de naam van de familieaccounteigenaar: de ouder of verzorger), Daarna kun je inloggen in Eversports en vind je rechts bovenin het menu-item “Boeken voor een familielid”. Klik hierop om het account voor je zoon/dochter aan te maken. Door gebruik te maken van een familieaccount kun je alle boekingen beheren van jezelf (mocht je ook bij ons willen trainen) en de andere familieleden. Koop de strippenkaart onder de naam van het kind. Mocht het niet lukken neem vooral contact met ons op.

Tarieven

Het lesgeld voor het doorlopend lidmaatschap wordt berekend per semester (5 maanden). Voor 2021/2022 zijn de tarieven €120 per semester. Bij 2X trainen per week geven wij 50% korting over de tweede les. Deze tarieven zijn inclusief BTW.

Bijkomende kosten

Er zijn bijkomende kosten om lid te worden buiten het lesgeld. Hierna vind je een overzicht van deze kosten.

Examenkosten

Een nieuwe band kost 15 euro.

Kimono

Zeker in het begin kunnen kinderen meedoen met gymkleding. Naarmate ze langer trainen is het aan te raden een kimono te gebruiken. Omdat wij een officiële Gracie Barra school zijn verzoeken we een kimono van ons team Gracie Barra te gebruiken. Een kinderkimono van ons team kost circa €115. Hier vind je meer informatie over onze kledingvoorschriften. Kimono’s zijn verkrijgbaar via ons. Stuur ons een email voor meer informatie. Wij zorgen dat er verschillende maten zijn die gepast kunnen worden bij de eerstvolgende les. Wil je alvast zien welke kimono’s er te koop zijn? Check dan deze website.

Wij werken samen met het JeugdFonds Sport en Cultuur. Afhankelijk van het inkomen zijn er wellicht subsidiemogelijkheden voor de lessen van uw kind.