Skip to content

Proefles voor volwassenen

Leuk dat je interesse hebt om bij ons een proefles te volgen! De eerste proefles is gratis! Stuur een email om een proefles in te plannen of voor meer informatie. Tevens hebben we verschillende opties om nog meer lessen te proberen zodat je beter kunt beslissen of BJJ of Grappling bij jou past! We hebben proefleskaarten waarmee je lessen kunt reserveren incl. kimono huur. Ook hebben we een maandkaart waarmee je 12 keer kunt trainen. De kimono kun je gedurende deze periode van ons lenen! Hierna volgen onze opties:

Proeflessen zijn mogelijk is al onze lessen (behalve de gevorderden les). Ons lesrooster vind je hier.

Wat heb je nodig voor de proefles? Neem voor de zekerheid een trainingsbroek en een extra T-shirt mee, vrouwen raden we aan een sportlegging (kort of lang) onder de kimono broek te gebruiken. De kimono krijg je vooraf aan de les van de trainer.

Lees ook onze Training Etiquette. Als student van het Gracie Barra Team wordt er van je verwacht dat je je aan een aantal regels houdt. In het begin zullen niet alle regels even duidelijk zijn, maar naarmate je langer traint wordt dit duidelijker. Als je een (oor)piercing hebt is het van belang dat je deze uithaalt of afplakt met tape. Je mag geen sieraden of kettingen dragen tijdens de training en nagels moeten kortgeknipt zijn.

Kom je ons team versterken?

Ben je na het volgen van één of meerdere proeflessen enthousiast geworden? Graag verwelkomen we je bij ons team! Omdat wij een officiële Gracie Barra school zijn, is het verplicht bij ons een kimono van Gracie Barra te dragen. Deze kun je via ons regelen, check hiervoor onze Shop. Mocht je niet weten welke maat je hebt neem dan contact met ons op. Onder de kimono gebruik je of een rash guard of een zwart T-shirt. Hier vind je meer informatie over de benodigde kleding.