Skip to content

Proefles voor volwassenen

Leuk dat je interesse hebt om een proefles bij ons te volgen! Proeflessen zijn mogelijk in de GB1 Fundamentals lessen op maandag en woensdag of in de Grappling lessen (voor alle niveaus) op dinsdag en donderdag. Als je niet op deze lestijden mee kunt doen laat het ons via een email weten zodat je in een andere les een proefles mag doen. Het rooster zie je hieronder.

Eerste proefles is gratis! Stuur een email naar info@graciebarrautrecht.nl met de gewenst datum voor je proefles!

Ben je na de proefles enthousiast geworden maar wil je nog één keer of meerdere keren meetrainen voordat je lid wordt? We hebben een proefleskaart voor 1X proefles en voor 8X proeflessen inclusief kimono huur (zie hieronder de Starters leskaart) zodat je ons team beter leert kennen. Voor de Grappling les kun je een eigen shorts en T-shirt gebruiken.

LET OP: vanaf half juli t/m augustus zijn proeflessen bij ons NIET mogelijk! Dan hebben we minder lessen en hanteren en een vakantierooster.

Kom je ons team versterken?

Wij zijn een officiële Gracie Barra school, het is (in principe) verplicht bij ons een kimono van Gracie Barra te dragen. We maken wel uitzonderingen voor tijdelijke studenten of als je een witte of blauwe kimono hebt zonder team/merk bedrukt. Gracie Barra kimono’s kun je via ons regelen, check hiervoor onze Shop. Mocht je niet weten welke maat je hebt neem dan contact met ons op. Onder de kimono gebruik je een rash guard of een zwart T-shirt. Hier vind je meer informatie over de benodigde kleding.