Proefles voor volwassenen

Leuk dat je interesse hebt om bij ons een proefles voor volwassenen te volgen! Graag geven we hier meer informatie zodat je goed ingelicht naar de les komt. Bij ons kan je een proefles volgen in de BJJ Beginners, BJJ All levels en Grappling / No-Gi lessen. Ons lesrooster vind je hier.

Speciaal voor nieuwe leden hebben we een strippenkaart die recht geeft op 2 proeflessen. Deze strippenkaart kost 15 euro (kimono huur is inclusief). Deze strippenkaart vind je in onze shop onder het kopje Starter.

Nadat je een strippenkaart hebt gekocht kan je bij ons een les reserveren via de Eversports app of via de website van Eversports.

Wat heb je nodig voor de proefles? Neem voor de zekerheid een trainingsbroek en een extra T-shirt mee, vrouwen raden we aan een sportlegging onder de kimonobroek te gebruiken. De kimono leen je bij ons via de trainer.

Voorafgaand aan de eerste les vragen we je onze coronamaatregelen goed door te nemen. Kom alleen naar de Dojo als je geen van de bekende coronasymptomen hebt en als je in de afgelopen 2 weken niet in een risicogebied bent geweest (oranje of rode landen/regio’s). Je kan bij ons ten alle tijden je lesreservering annuleren (via de Eversports app of via de mail naar ons).

Lees ook onze Training Etiquette. Als student van het Gracie Barra Team wordt er van je verwacht dat je je aan een aantal regels houdt. In het begin zullen niet alle regels even duidelijk, zijn maar naarmate je langer traint wordt dit duidelijker.

Kom je ons team versterken?

Ben je na het volgen van één of twee proeflessen enthousiast geworden? Graag verwelkomen we je bij ons team. Omdat wij een officiële Gracie Barra school zijn, is het verplicht bij ons een kimono van Gracie Barra te dragen. Deze kan je via ons regelen. Er zijn verschillende stijlen kimono’s en de prijzen variëren tussen de 145 en 180 euro. Onder de kimono gebruik je of een rash guard (van Gracie Barra) of een zwart T-shirt.

Proefles voor volwassenen
Proefles voor volwassenen