Skip to content

Proefles voor volwassenen

Leuk dat je interesse hebt om bij ons een proefles te volgen! Stuur een email om een proefles in te plannen! Ook kun je zelf een Proefles strippenkaart aanschaffen en je proefles inplannen via Eversports. Mogelijk krijg je automatisch de vraag vanuit Eversports hoe je bij ons terecht bent gekomen, geef in dit geval aan via de (website van de) studio of via vrienden/bekende. Een Proefles strippenkaart kun je hier aanschaffen onder het kopje “starter”.

Graag geven we meer informatie zodat je goed ingelicht naar de les komt. Bij ons kun je een proefles volgen in de GB1 FUNDAMENTALS, BJJ ALL LEVELS en GRAPPLING / NO-GI lessen. Ons lesrooster vind je hier.

Wat heb je nodig voor de proefles? Neem voor de zekerheid een trainingsbroek en een extra T-shirt mee, vrouwen raden we aan een sportlegging (kort of lang) onder de kimono broek te gebruiken. De kimono leen je bij ons via de trainer.

Voorafgaand aan de eerste les vragen we je onze coronamaatregelen goed door te nemen. Kom alleen naar de Dojo als je helemaal fit bent en dus geen van de bekende coronasymptomen hebt.

Lees ook onze Training Etiquette. Als student van het Gracie Barra Team wordt er van je verwacht dat je je aan een aantal regels houdt. In het begin zullen niet alle regels even duidelijk zijn, maar naarmate je langer traint wordt dit duidelijker. Als je een (oor)piercing hebt is het van belang dat je deze uithaalt of afplakt met tape. Je mag geen sieraden of kettingen dragen tijdens de training en nagels moeten kortgeknipt zijn.

Kom je ons team versterken?

Ben je na het volgen van één of twee proeflessen enthousiast geworden? Graag verwelkomen we je bij ons team! Omdat wij een officiële Gracie Barra school zijn, is het verplicht bij ons een kimono van Gracie Barra te dragen. Deze kun je via ons regelen. Er zijn verschillende stijlen kimono’s en de prijzen variëren tussen de 127 en 180 euro. Onder de kimono gebruik je of een rash guard (van Gracie Barra) of een zwart T-shirt. Hier vind je meer informatie over de benodigde kleding.

Stuur een email naar info@graciebarrautrecht.nl indien je meer informatie wenst.