GB1 FUNDAMENTALS

GB1 FUNDAMENTALS (beginners programma)

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van een geweldige vechter? Wat is er nodig voor iemand om zijn of haar eigen potentieel te realiseren?

Best presterende vechters en individuen volgen een gemeenschappelijke reeks principes die hun succes ondersteunen. Het beoefenen van Gracie Barra jiu-jitsu stelt individuen in staat om deze principes te begrijpen via een uitdagend proces dat instructie, observatie, oefening, gepaste feedback, live training en competitie combineert.

Studenten ervaren resultaten die verder gaan dan winst in kracht, flexibiliteit, fitness of zelfverdedigingsvaardigheden. Door trouw te blijven aan de lessen die tijdens de training zijn geleerd en deze buiten de matten toe te passen, ervaren Gracie Barra studenten een algehele verbetering van hun focus, energie en algemeen welzijn.

Het GB1 FUNDAMENTALS programma leert deze basisprincipes van effectief vechten aan individuen zoals jij. De structuur vat een enorme diversiteit van jiu-jitsu samen in fundamentele bewegingen die intelligent en veilig worden gecombineerd om jouw leerproces te optimaliseren.

Je zult je eerste training bij Gracie Barra nooit vergeten!

We raden je aan 15 minuten voor het begin van de les aanwezig te zijn. Als je in de rij gaat staan om de les te beginnen, zal je merken dat de instructeur een duidelijke opzet voor de les aangeeft. Dit is gebruikelijk. De lesroutine is altijd hetzelfde, dus je weet precies wat je kunt verwachten tijdens elk onderdeel van de training; de technieken veranderen echter! Je leert meer dan 100 techniekcombinaties gedurende vier maanden (bij minimaal 2 keer per week trainen), dus wees klaar voor de reis! Je zult ook veel leren van medestudenten. Tegen het einde van de les zal je fysiek moe zijn maar mentaal opgewekt. Raak echter niet te uitgeput – we hopen je de volgende dag terug te zien! Vergeet niet dat je zoveel kunt trainen als je wilt.

 

GB1 Foundations program
GB1 Foundations program