Skip to content

GB1 FUNDAMENTALS

GB1 FUNDAMENTALS (beginners programma)

Het GB1 FUNDAMENTALS programma leert basisprincipes van effectief vechten aan iedereen die hier open voor staat. De structuur van de lessen omvat een enorme diversiteit van Braziliaans jiu jitsu technieken en fundamentele bewegingen die op een slimme en veilige manier worden gecombineerd om jouw leerproces te optimaliseren.

Studenten ervaren resultaten die verder gaan dan winst in kracht, flexibiliteit, fitness en zelfverdedigingsvaardigheden. Door trouw te blijven aan de lessen die tijdens de training zijn geleerd en deze buiten de matten toe te passen, ervaren Gracie Barra studenten een algehele verbetering van hun focus, energie en algemeen welzijn.

Je zult je eerste training bij Gracie Barra nooit vergeten!

We raden je aan 15 minuten voor het begin van de les aanwezig te zijn. Wanneer je komt voor een proefles kun je aan de trainer een leenkimono vragen. Aan het begin van de les gaat iedereen in de rij staan (van laagste naar hoogste band). Je zal merken dat de instructeur een duidelijke opzet voor de les aangeeft. Dit is gebruikelijk. De lesroutine is altijd hetzelfde, dus je weet precies wat je kunt verwachten tijdens elk onderdeel van de training; de technieken veranderen echter! Je leert meer dan 100 techniekcombinaties gedurende vier maanden (bij minimaal 2 keer per week trainen), dus wees klaar voor de reis! Je zult ook veel leren van medestudenten. Tegen het einde van de les zal je fysiek moe zijn maar mentaal opgewekt. Raak echter niet te uitgeput – we hopen je de volgende dag terug te zien! Vergeet niet dat je zoveel kunt trainen als je wilt.

GB1 Foundations program